De beste manier om roze klompen te dragen dit seizoen

Roze klompen

In de koudere maanden denk je misschien niet dat je je moet kleden met zwaar, laarzen dragend schoeisel. Maar u zou het mis hebben. In feite, hoe koeler uw klimaat, hoe essentiëler het is om een paar warme klompen mee te nemen voor dit seizoen. Gelooft u ons niet? Kijk maar eens hoeveel mensen er in het Verenigd Koninkrijk al per ongeluk zijn gearresteerd omdat ze roze klompen droegen op eerste kerstdag. Het is tijd om je snobisme los te laten en je innerlijke kind te omarmen met deze 10 manieren om dit seizoen roze klompen te dragen.

Neem ze overal mee naartoe

U kunt deze modieuze schoenen dragen naar het werk, de supermarkt, de bioscoop, de sportschool, en zo ongeveer overal waar u komt. Als u ze overal mee naartoe neemt, zijn ze de perfecte ‘go-to’ winterschoen. Ze zijn warm, flexibel en gemakkelijk om in te lopen. En het mooiste is dat je ze zowel omhoog als omlaag kunt dragen. Als je je een beetje chiquer voelt, kun je ze dragen met een mooi paar geklede schoenen of dikke winterlaarzen. Als je het casual wilt houden, draag je ze met sportschoenen of zelfs comfortabele huisschoenen. Als je jezelf wilt trakteren op een luxeproduct, ga dan voor een paar geklede schoenen. Maar wat je ook doet, vergeet niet om je voeten droog te houden!

Draag ze voor het hele gezin

Als je net als de meeste gezinnen bent, wil je niet de hele winter dezelfde oude kleren dragen, want die worden snel oud en saai. Dus waarom brengt u uw gezin niet bij elkaar en probeert u deze modieuze klompen eens op maat? Of u ze nu meeneemt naar het werk of uit eten, iedereen zal worden getrakteerd op een warm paar mooie, comfortabele klompen. Een perfect cadeau voor elk familielid.

Ga er eens in wandelen

Ga op klompenwandeling met je geliefden en probeer deze modieuze schoenen zelf uit. Draag ze in het park of in de buurt, en kijk hoe ze bevallen. Als u niet de beste hondenoppasser of baasje aan de lijn bent, kunt u altijd met uw hond gaan wandelen in hun nieuwe lievelingsschoenen! En vergeet niet een foto te maken en op instagram of facebook te zetten met de hashtag #glogwalk.

Verras je vrienden met deze geweldige look

Als je de hele winter met je klompen naar je werk bent geweest, is het tijd om ze wat liefde te tonen en ze te trakteren op een dagje pretpark. Je spaart je centen al jaren op, dus waarom trakteer je jezelf niet op een dagje plezier deze kerst? Pak een picknick in, trek je nieuwe lievelingsschoenen aan en laat de kinderen in de zandbak van het pretpark spelen terwijl jij lekker in de schaduw ligt te chillen. Wat is er niet leuk aan?

Roze is het nieuwe paars, toch?

Als het koud is en je op zoek bent naar een gezellige, winterse look, neem dan een voorbeeld aan de beroemdheden en combineer je roze schoenen met een levendige paarse of rode jurk. Je ziet eruit alsof je uit een sprookje bent gestapt in deze zeer afgeprijsde look.

Doe geen moeite om je op te maken

Als je je al jaren verkleed en jezelf eens wilde trakteren op mooie kleren, dan is dit het moment. Ga ervoor. Je hebt het verdiend. Je hebt er jaren hard voor gewerkt en verdient het om jezelf te trakteren. Als je er slim uit wilt zien, ga er dan voor, maar maak er geen stress van. Als je er stijlvol uit wilt zien, ga er dan voor, maar stress je er niet over. Je kunt dragen wat je wilt en niemand zal het ooit weten.

Conclusie

Nou, dat vat wel zo’n beetje samen hoe je roze klompen dit seizoen kunt dragen. We hebben allemaal verschillende stijlen, dus deze regels zijn niet voor iedereen. Sommige mensen dragen graag hun favoriete kleuren zoals rood en blauw, terwijl anderen gaan voor geel en groen. Het gaat erom dat je je stijl vindt en je er zelfverzekerd in voelt. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, volg dan deze 10 manieren om roze klompen te dragen en je zult op weg zijn om je zelfverzekerd te voelen in deze echt leuke schoenen!