Wat kan ik zeggen over Vintage kilo’s?

Wat kan ik zeggen over vintage kilo’s? Omdat ik een carrièremoeder ben, heb ik in het algemeen de eerste rollen op me genomen waarbij ik donuts voor de kinderen en thee aanbood (of bestelde). Maar in mijn Onesixty Plus quinceanera, heb ik de dames gekleed voor mijn zoon en schoondochter. Dit is meestal wanneer ik het meest actief ben.

Ik realiseerde me dat ik dezelfde stijl draag sinds Sophistication School (moest een accent zijn voor mijn diploma). Dus ik triggerde de “Oh, dat herinner ik me” herinnering. Daarna ging ik verder en deed mijn best om uit de problemen te blijven.

Tot ik mijn man, Craig, ontmoette, die toevallig iemand kende die iemand kende die in het bruidsgezelschap zat, en een bestelling verdween. We trouwden in 2003 en sindsdien hebben we veel gewinkeld. Met z’n tweeën shoppen we elke week voor bruidsmeisjes en meester/prinses jurken. In ’03 begonnen we weer met de jacht op vintage kleding, nadat mijn diamanten ring uit ’98 op mysterieuze wijze was verdwenen. Op dat moment begonnen we met het “zoek een couturier winkel en kijk wat ze te bieden hebben” spel. Na een maand huwelijk na huwelijk te hebben doorzocht, vonden we Brad Pitt in zijn en zijn toenmalige echtgenote’s herinnering. Onnodig te zeggen dat we toen in de val liepen.

Sinds ons huwelijk zijn we naar de Noordpool, Eden, Themyscira en Pasen geweest. We hebben hun mode gezien (gekleed en casual) van ruches tot strapless. Een bezoek aan hun huis kwam aan het einde van onze zoektocht naar een couturier om onze droomjurk te maken.

Hun collectie bruidsjurken moest een speciaal geschenk worden van onze liefde voor onze geweldige bruidsmeisjes. Onze japonnenwinkel werd verstoord toen we ontdekten dat er weinig of geen ontwerpen waren die onze bruidsmeisjes zouden dragen. We realiseerden ons hoeveel onze vriendinnen echt van hun japonnen hielden. Hoe flatterend ze zijn en hoeveel waarde ze hechten aan die paar speciale japonnen die alleen zij hebben. Na veel wikken en wegen zijn we bij de top 5 uitgekomen.

Gentleman: Met een gentleman als getuige, was het niet meer dan gepast dat we hem de top 5 gaven. Aangezien hij geen couturier is, zal de creatieve energie die de japonnen in zich dragen de grootste investering zijn voor de bruidsmeisjes. Zorg ervoor dat je een beschrijving geeft van de stijl van de japonnen en de stof die gebruikt is bij het maken ervan (link naar een online Couture Gownaroo). Immers; het zet de sfeer.

Opgestapeld. Zeer weinigen hebben enig idee dit is wat we eten en drinken als we eenmaal de beslissing over een bruidsjurken. Mijn enige aarzeling is het hebben van de meest Country induces te kiezen en niet weten wat te doen. Indien mogelijk, laat ze bepalen de stijlen en overeenkomsten tussen de toga’s en overeenkomen met hun smaak tegen uw geplande vleierij van de knoop (meer geschikt voor natuurlijk preppy zelf).

Beste: Laat de bruid een groter kapitaal uitgeven aan de Couturier, zodat ze een groter budget te besteden heeft en toch modieus voor de dag kan komen. Als de meeste van je beste vrienden vrouwelijk zijn, heb je alle middelen om ze aan je zaak te binden. Zorg ervoor dat u uw vrienden effectief te raadplegen, uw clueless vrienden aan te spreken om niet alleen u te helpen, maar ook hen op de hoogte van alle bruids gerelateerde happenings te houden.

Bruidsgerelateerde happenings zijn onder andere… de Blote Voeten Kant, Bridal en meer. Zorg voor een speciale dag voor de “bruidsruil”, houd een gala met de bruidszussen, doe een aanzoek in paren en vier het met champagne.

De spitzen: Wanneer u op zoek bent naar bruidsschoenen, zou uw eerste stop 3 winkels voor schoenen moeten zijn… Bruids-, Trouw- en Marktplaats. Vermijd een situatie waarin je winkels in en uit loopt zonder een enkel paar in zicht. Een manier om het mooiste paar dat bij je jurk past tegen te komen, is door de schoenensectie van dezelfde winkel te bekijken. Wees blij met wat je uiteindelijk koopt. Als dezelfde verkoper heeft open meer rekken, het is de moeite waard het controleren van hun nieuwe inventaris. Een andere geweldige locatie om de beste schoenen te vinden is in de bruidswinkel. Als je eenmaal hebt besloten over de bruidsschoenen, probeer op je trouwjurk en ga verder als de schoenen niet overeenkomen met uw wensen.

Tijd is van het Gooi: Je trouwdag is de grootste dag van je leven. Plus tijd is van sprankelen bij het selecteren van uw bruids accessoires, bloemen, en eten. Uw make-up, haar, en bruidsjuwelen moeten allemaal absoluut perfect zijn. Terwijl oogverblindende sieraden is een alles natuurlijk Nathough, niet over het hoofd het haar. Het haar is het meest flitsende en vaak genegeerde aspect van je outfit.